Salgsguide - Nye Kunder Salgsguide - Nye Kunder
   
Velkommen til engodide.com

Velkommen til En God Ide! Denne side byder sælgere i alle aldre, størrelser, erfaringsniveau og ikke mindst - jobsituation - VELKOMMEN! Dette site giver dig "EN IDE-BANK" med mere end 130 kapitler - inddelt i nogle få hovedgrupper, en tydelig indholdsfortegnelse og så er det hele præsenteret som en "flipping book".

Du slår op på "En God Ide" når du ønsker inspiration, har et problem i dit salg eller blot ønsker at lære noget nyt.

En God Ide er skrevet første gang i 1999 og siden vedligeholdt med opdateringer. Alle ideer, tools og beskrivelser er lavet efter grundprincippet NO NONCENSE! Mere end 1440 sælgere har indirekte lagt ryg til alle disse værktøjer, ideer og salgsprocesser du læser. ALT du læser kommer fra den virkelige verden. Noget har vi fået fra alle de mange sælgere vi har arbejdet med og noget har vi selv opfundet og givet til alle disse sælgere.

Mange af de ting du læser i en god ide, er værktøjer vi har opfundet og som i dag bruges som en stor del af dagligdagen i utrolig mange danske og udenlandske virksomheder. Lad mig blot nævne 1-4 modellen (kommunikation og invendinger), sælgers søkort, hele afsnittet om telefoncanvas, intromøde strukture... Jeg kunne fortsætte, men prøv selv at lege med 1-4 modellen det er den mest simple og alligevel fantastiske kommunikations ting du kan anvende til - ja - alt indenfor kommunikation -altså dialog med dine medmennesker...

Du skal kunne "brygge videre på det du læser". At læse noget er absolut IKKE det samme som at kunne bruge det. Du skal derfor altid regne med at du skal arbejde på konvertere det du læser til "lige dig" og så skal du gud hjælpe mig også "træne" før det virker. Tag en ting af gangen så skal det nok gå. Ellers ring eller mail - vi giver gerne gode råd til sælgere med vilje, lyst og mod.

Hvor langt du er erfaringsmæssigt er ikke vigtigt, det er din vilje derimod. Vi bruger selv samme principper og træningsmetoder som topatleter - der kan vi alle lære meget... Slutteligt har vi lagt link til vores 2 forretnings-site's og vore ekspertsystemer. Ekspertsystemerne skal du lige maile/ringe for at få en demoadgang til.

Tilbage til forsiden

 


Kontakt engodide.com på info@rungstedthansen.dk

 

Til forsiden Salgsguiden - Generelt Salgsguiden - Bestående Kunder Salgsguiden - Nye Kunder Salgsguiden - Værktøjer Phonerguiden Ekspertsystem Ekspertsystem www.rungstedthansen.dk www.hansenrungstedt.dk